Legertenten

Legertenten te koop

Legertenten zijn de beste keuze voor jeugdbewegingen die op zoek zijn naar een goede, ruime accommodatie. Met een legertent haalt u een tent in huis waar een groot aantal personen een veilig onderdak in heeft. Bij BIM Outdoor kunt u zowel nieuwe als tweedehands legertenten kopen. U kunt ook kiezen om uw huidige tent door ons te laten herstellen indien dit nodig is.

Bekijk én voel de kwaliteit van onze legertenten op vrijdag 7 of zaterdag 8 mei. Maak een afspraak op onze contactpagina of stuur ons een mailtje: info@bimoutdoor.be U kan ons ook telefonisch bereiken op 0475712757

 

Veilig overnachten in een legertent van BIM Outdoor

Bent u betrokken bij een jeugdbeweging die wel eens voor langere tijd op stap gaat? Het is dan goed om na te denken over wat voor accommodatie u hierbij wilt gebruiken. Over het algemeen is het de goedkoopste optie om met de hele groep in een of meerdere tenten te overnachten. Als u ervoor kiest om een legertent te kopen, dan heeft u een stevige tent waar een groot aantal personen in kan overnachten.

 

legertent kopen legertent kopen legertent kopen legertenten kopen legertent kopen legertenten kopen legertent kopen legertenten kopen

Legertenten zijn tenten die er op zijn gemaakt om een grote groep mensen een zo comfortabel mogelijk onderdak te geven. Stevige tenten van de beste materialen, waarvan u er op kunt rekenen, zelfs in extremere weersomstandigheden. Tenten waarvan het materiaal tegen een stootje kan, zodat u deze vele keren in kunt zetten als u met uw jeugdbeweging op stap gaat. Bij het overnachten in een tent is de veiligheid belangrijk. Geen zorgen: legertenten behoren tot de veiligste tenten die er te vinden zijn.

Legertenten zijn bij ons in verschillende uitvoeringen te krijgen. We hebben verschillende maten en kleuren. Een extra voordeel: al onze legertenten zijn heel eenvoudig neer te zetten.

 

De kwaliteit van BIM Outdoor

U vindt bij BIM Outdoor een ruim assortiment propere, stevige tenten. We vinden het belangrijk om onze klanten goede tenten te kunnen bieden waar ze lange tijd van kunnen genieten. Legertenten behoren tot de grootste, stevigste tenten die er in ons aanbod te vinden zijn.

 

legertent te koop legertenten te koop legertenten te koop legertent te koop legertent te koop legertenten te koop legertent te koop legertent te koop

Elke tent die wij aankopen wordt door ons grondig gecheckt, zodat we zeker weten dat dit een tent is die wij aan onze klanten willen verkopen. Wilt u meer weten over een bepaalde tent, of zoekt u advies over wat voor tent u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact op met ons. We staan altijd klaar om u advies op maat te geven.