Groepstenten

Groepstenten voor jeugdbewegingen vormen een perfecte accommodatie vanwege de ruimte en het gemak. BIM Outdoor heeft voor jeugdgroepen die willen kamperen of op scouting gaan de ideale groepstent beschikbaar. Het is mogelijk om zowel een nieuwe als een tweedehands groepstent te kopen.

Groepstenten van BIM Outdoor voorzien in een uitstekende accommodatie om met de jeugdbeweging op kamp te gaan. De tenten zijn te gebruiken als slaaptent, maar ook om gedurende de dag in te verblijven. De kampeertenten voor groepen zijn gemaakt van stevig materiaal.

Bovendien is elke groepstent uit ons aanbod gemakkelijk op te zetten. Door het materiaal en de degelijkheid zijn de scoutingtenten onder alle weersomstandigheden te gebruiken. De kleur van de tenten is altijd zo uitgevoerd dat deze als het ware opgaat in de natuur. Bijvoorbeeld met uitvoeringen in een groene kleur of in een grijsgroen model.

Tweedehands groepstenten te koop

Tweedehands groepstenten van BIM Outdoor voorzien in ruimte en gemak om te kamperen met de jeugdbeweging. Het voordeel van een tweedehands model is dat de prijs voor de aanschaf aanzienlijk lager ligt. In het overzicht met tweedehands groepstenten ziet u direct wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn de tweedehands groepstenten in een uitstekende staat en helemaal compleet om als kampeervoorziening voor jeugdgroepen te dienen.

groepstent groepstent jeugdbeweging

Materiaal voor groepstenten kopen

Naast de verkoop van groepskampeertenten voor onder meer scoutinggroepen bieden wij ook allerlei materialen aan. Bijvoorbeeld haringen en piketten, maar ook meubilair. Met het meubilair is de groepstent in te richten. In het assortiment zijn er onder meer praktische klapbanken beschikbaar net als klaptafels. Ook handig zijn de patrouillekoffers en overige artikelen in de categorie tent toebehoren. Met de groepstenten en alle beschikbare materialen is er sprake van een optimale voorbereiding voor het op kamp gaan met een jeugdbeweging. Het is ook altijd mogelijk om te informeren naar meer specifieke materialen.

Interesse?

Heeft u interesse om een groepstent te kopen? BIM Outdoor is gevestigd in Wetteren en voorziet scoutinggroepen in heel Vlaanderen van de ideale groepskampeertent. Mocht u een vraag hebben over de aanschaf van een nieuwe of tweedehandse groepstent, aarzel dan niet om ons te contacteren.